İdari ve Mali Hizmetler Müdürü

Nizamettin GÜNDÜZ.jpg

Nizamettin GÜNDÜZ

İdari ve Mali İşler Müdürü

1971 yılında Havza’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Havza’da tamamladı. İstanbul Zeynep Kamil Sağlık Meslek Lisesi (Sağlık Müdürlüğü)’den 1991 yılında mezun oldu.
Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinde Hemşirelik bölümünü bitirdi. Sırasıyla 1991 yılında Edirnede İl Sağlık Müdürlüğü görevine başladı.
1993 yılında Havza 2 nolu sağlık ocağında Sağlık Memuru olarak, 1996 yılında Havza Devlet Hastanesinde sağlık memuru olarak görev yapmıştır.
1998 yılında askerlik görevini yaptı. 2000 yılında Havza Devlet Hastanesinde Sağlık Memuru olarak göreve başladı.
2008 yılında Havza Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı oldu. Hastane Kalite Direktörü  görevi yaptı.
2012 yılında Havza devlet hastanesi sağlık bakım hizmetleri müdürü oldu.
01.01.2018 yılında havza devlet hastanesi İdari mali işler müdür oldu. Halen Havza Devlet Hastanesi İdari ve Mali işler Müdürü olarak görevine devam etmektedir.