Havza Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 15/11/2018

Atila GÜNDÜZ

İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı

Samsun’un Havza ilçesinde 1978 yılında doğmuştur. Lise Öğrenimini Vezirköprü Sağlık Meslek Lisesi Toplum Sağlığı Bölümünde görmüştür. Muğla Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2002 yılında mezun olmuştur. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümünde Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

2001 yılında Sağlık Memuru olarak göreve başlamıştır. 2004 yılından itibaren Havza Devlet Hastanesinde görev yapmaktadır. 2012 yılından itibaren de İdari ve Mali Hizmetler Müdür Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.